Video Sources 70 Views

  • Watch traileryoutube.com
Salvador Dalí: In Search of Immortality online subtitrat

Salvador Dalí: In Search of Immortality online subtitrat

Apr. 17, 2018Spain110 Min.PG
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Salvador Dalí: In Search of Immortality online subtitrat. Documentarul propune o călătorie exhaustivă de-a lungul vieții și creației lui Salvador Dalí, însă vorbește și despre Gala, muza acestuia. Totul începe în 1929, un an crucial din cariera și viața lui Dalí, când se alătură grupului suprerealist și o cunoaște pe Gala, până la moartea artistului în 1989. Parcursul lui Dalí este strâns legat de orășelul Portlligat, în care acesta și-a făcut un atelier stabil. Orașul său natal, Figueres, unde a creat Dalí Theater-Museum și Púbol, locul în care se află Castelul dăruit de acesta către Gala ca simbol al prețuirii, sunt puncte cheie din viața artistlui. Totodată, un loc important îl ocupă și orașele Paris și New York.

Documentarul este o privire îndeaproape asupra unui pictor unic din istoria artei, care își ocupă un loc aparte în rândul marilor maeștri. Contemplându-l pe Dalí, dar și pe Gala, creațiile artistului sunt prezentate în imagini și documente rare, care ne aduc mai aproape de un personaj devenit o operă de artă în sine. Documentarul transcende personajul, pictorul, omul și spațiul conceput de el care a dus spre conturarea imortalității, imortalitatea unui geniu.

The documentary proposes an exhaustive journey through the life and work of Salvador Dalí, and also of Gala, his muse and collaborator. It starts in 1929, a crucial year in Dalí’s career and life, as he joined the surrealist group and met Gala, and advances until the year of the artist’s death in 1989. Salvador Dalí: In Search of Immortality online subtitrat

Filmul Salvador Dalí: In Search of Immortality (2019), se lanseaza in 23 mai 2019, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul Salvador Dalí: In Search of Immortality online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Salvador Dalí: In Search of Immortality online subtitrat
Original title Salvador Dalí: la ricerca dell
IMDb Rating 7.3 38 votes
TMDb Rating 7.4 9 votes

Director

David Pujol
Director

Cast

Salvador Dalí isSALVADOR DALI
SALVADOR DALI

Similar titles

McQueen online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website